Kontantkortstelefoner

Kontantkortstelefoner
Kontantkortstelefoner eller kontantkortsmobiler är mobiltelefoner utan abonnemang. Oftast medföljer ett startpaket med ett kontantkort. Ibland är telefonen operatörslåst men så är det inte alltid. Har du ett kontantkort som du är nöjd med är det bra att leta efter kontantkortstelefoner som inte är bundna till någon annan operatör än din egen.

Mobiltelefon med abonnemang
Ofta kan kan ju köpa en mobiltelefon riktigt billigt om man också tecknar sig för ett abonnemang. Ju längre bindningstid desto billigare blir priset för mobilen. Det är inte helt ovanligt att man kan köpa en mobil för 1 kr om man tecknar sig för ett par år. När du köper en kontantkortsmobil köper köper du din telefon. Köper du en telefon med abonnemang köper du mobilen på avbetalning och du betalar av genom månadsavgiften.

Varför kontantkortstelefon?

Mobiltelefon utan abonnemang kan vara aktuellt för dig som av olika skäl inte vill eller kan skaffa ett vanligt abonnemang. Du kanske har betalningsanmärkningar eller saknar arbete.

Var köper jag en kontantkortstelefon?
Kontantkortstelefoner kan du köpa i stort sett överallt där du kan köpa mobiltelefoner. T ex Elgiganten, Netonnet, Onoff och SIBA.